Ebola is niet echt!


Onderstaande verscheen oorspronkelijk op niburu.co Het originele Engelstalige artikel vindt u hier.

Er gaan steeds meer geluiden op dat de hele Ebola-epidemie in Afrika niets anders is dan één grote hoax.

Dat het de meeste efficiënte manier is om de Afrikaanse grondstoffen in handen te krijgen (en inderdaad, de betrokken landen liggen in de grondstofrijke handelsdriehoek van Afrika) en tegelijkertijd een middel om de westerse bevolking al dan niet gedwongen te vaccineren.

Het volgende bericht is afkomstig van iemand uit Ghana met de naam Nana Kwame:

Ebola is niet echt en de enige mensen die ziek zijn geworden zijn degenen die behandelingen hebben ondergaan en injecties hebben gekregen van het Rode Kruis.

Mensen in de westerse wereld moeten weten wat er hier in West Afrika gebeurt. Ze liegen!!

Ebola als virus bestaat niet en verspreidt zich niet zelf. Het Rode Kruis heeft de ziekte naar 4 specifieke landen gebracht voor 4 specifieke doeleinden en de enige mensen die besmet raken zijn zij die behandeld zijn en geïnjecteerd door het Rode Kruis. (redactie: het Rode Kruis heeft een dubieuze reputatie zoals recent ook weer bleek rond een succesvolle behandeling van Malaria)

Dat is de reden dat de Liberianen en de Nigerianen begonnen zijn om het Rode Kruis hun land uit te schoppen en de waarheid in het nieuws naar buiten brengen.

De meeste mensen komen al snel tot de conclusie dat het gaat om depopulatie, iets dat ongetwijfeld altijd in gedachten is bij veel westerlingen. Maar, ik kan je verzekeren dat Afrika nooit ontvolkt zal worden door het doden van 160 mensen per dag. Zeker niet omdat er iedere dag opnieuw duizenden worden geboren.

Dus, de werkelijke redenen zijn veel concreter.

Reden 1:

De ziekte die men Ebola noemt is in de vorm van een vaccinatie in West Afrika geïntroduceerd. De reden is dat men (red.: militaire) troepen in bepaalde landen wil zoals Nigeria, Liberia en Sierra Leone.

Als je even terugdenkt dan kun je je herinneren dat Amerika dit eerder heeft geprobeerd met de zogenaamd door Boko Haram ontvoerde meisjes. Bullshit! Dat verhaal viel in duigen toen Nigerianen de waarheid gingen vertellen. Er zijn geen vermiste meisjes!! Er was toen geen internationale steun meer voor het inbrengen van troepen in Nigeria om zo de pas ontdekte nieuwe oliereserves te stelen.

Reden 2:

Sierra Leone is de grootste diamantleverancier ter wereld. Gedurende de laatste 4 maanden hebben de arbeiders gestaakt vanwege de afgrijselijke werkomstandigheden en het slavenloon.

Het Westen wil geen fatsoenlijk loon betalen voor de diamanten omdat de gedachte is dat deze mensen zullen blijven leven op een kommetje rijst en ontwikkelingshulp zodat ze voor altijd goedkope arbeidskrachten zullen zijn. Er was een aanleiding nodig om troepen aan de grond te krijgen in Sierra Leone om zo gedwongen een einde te maken aan de stakingen van de diamantmijnwerkers.

Dit is niet de eerste keer dat dit wordt gedaan. Toen de mijnwerkers weigerden om aan het werk te gaan, werden er troepen gestuurd en al moeten ze iedereen doden en vervangen, de stroom diamanten vanuit het land moet weer op gang komen.

Het is natuurlijk veel te opzichtig om voor al die verschillende landen verschillende campagnes op te starten. Maar, met zoiets als Ebola krijg je automatisch toegang tot een heel groot gebied.

Reden 3:

Naast het stelen van de Nigeriaanse olie en het dwingen van mijnwerkers om weer te gaan werken in Sierra Leone, zijn er ook troepen gestuurd om de vaccinaties (met daarin het dodelijke “Ebola” vergif) op te dringen aan Afrikanen die zo slim zijn om deze niet vrijwillig te nemen.

Er worden 3.000 man troepen gestuurd om te zorgen dat het “vergif” zich blijft verspreiden. De enige manier waarop dit lukt is via vaccinaties.

Naarmate er, vooral in Liberia, steeds meer nieuwsberichten verschenen waarin de bevolking werd geïnformeerd over de Amerikaanse leugens en manipulatie, weigerden steeds meer mensen om een bezoek te brengen aan het Rode Kruis.

De troepen zullen ervoor zorgen dat deze mensen verplicht worden gevaccineerd zodat het zichtbare effect van een Ebola-pandemie blijft bestaan. Daarnaast zullen ze als bescherming optreden voor het Rode Kruis die terecht door Liberianen en Nigerianen het land zijn uitgeknikkerd.

Reden 4:

De laatste, maar niet de minste reden is dat deze pandemie gebruikt zal worden om miljoenen mensen zo bang te maken dat ze graag het Ebola-vaccin nemen wat in werkelijkheid de pandemie bevat/is.

Ze zijn al begonnen met verhalen over hoe het naar Amerika is gebracht en is opgedoken in Dallas. Hoe blanke artsen worden genezen, maar dat gekleurde besmette mensen niet behandeld mogen worden enzovoorts.

Dit alles zal tot gevolg hebben dat kleurlingen maar wat graag in de rij gaan staan voor een vaccin omdat deindruk wordt gewekt dat “genezing” bij hen wordt weggehouden. Je zou zeggen dat met alles wat er het afgelopen jaar is onthuld over vaccins dat we onze les hebben geleerd. Het enige dat ik kan doen, is hopen dat dit inderdaad het geval is. Omdat zij rekenen op onze onwetendheid om hun agenda te kunnen implementeren.

Vraag jezelf het volgende af: Als Ebola inderdaad van mens op mens werd overgebracht in plaats van gecontroleerde verspreiding via vaccinaties, waarom zou de Amerikaanse overheid dan blijven toestaan dat er vluchten vanaf West Afrika naar Amerika blijven plaatsvinden zonder wat voor regels dan ook? Of dat er überhaupt vluchten plaatsvinden?

Het wordt tijd dat we gaan nadenken en wereldwijd informatie gaan delen omdat ze op dit moment niet het ware beeld tonen van de mensen die hier in Afrika wonen. Ze liegen vanwege hun eigen agenda en er zijn hier niet genoeg stemmen met een voldoende platform om onze werkelijkheid te delen.

Er zijn over de hele wereld honderdduizenden gedood, verlamd en invalide geworden door deze en andere “nieuwe” vaccinaties en we worden ons hier eindelijk van bewust.

De vraag is, wat doen we met al deze informatie?

Bron:

Jim Stone

Gerelateerd:

De oorzaak van Ebola is geen virus (Zaplog)

Nota van de webmaster: Het originele Engelstalige artikel vindt u hier.

22 gedachtes over “Ebola is niet echt!

 1. Dit bericht is pas een HOAX!!!! Walgelijk om zo dit te publiceren! Ben zelf hulpverlener in de getroffen gebieden geweest, weet uit eigen ervaring hoe goed we daar de bevolking echt helpen! Ben echt boos op dit idioot bericht!

  Like

 2. Dit bericht bevat misselijk makende verdachtmakingen en verwijten aan hulpverlenende instanties. De hardheid van de verwijten gaat letterlijk over lijken. Puur onmenselijk is dit. Er is geen enkel redelijk belang mee gediend.

  Like

 3. Er is wel degelijk belang mee gediend. Mensen wakker schudden. Als jezelf hulpverlenend bent kan je mij dan uitleggen waarom er soldaten worden gestuurd om ebola te bestrijden? Ik vermoed om iedereen verplicht vaccinaties te geven waar het probleem alleen maar groter van wordt. Daarbij zijn er ook al gevallen geconstateerd waarbij waterputten vergiftigd worden met een bepaald poeder die ebola symptomen geeft. Het is allemaal een voor opgesteld spel zoals is beschreven.

  Like

 4. Ik geloof elke letter die daar geschreven wordt. Ik ben tegen vaccins. Hoe vrij zijn wij nog ? Hoe geïndoctrineerd? Wat laten ze ons allemaal geloven ? Zolang het om geld/macht gaat loopt het mis. Waar blijven de giften plakken? Niets wordt uitgelegd maar vrijwilligers dat ze nodig hebben. Zand in de ogen strooien. INFORMATIE-BEWUSTWORDING-HANDELEN.
  Zie het vijf voor twaalf journaal 😊 grts

  Like

 5. Dat jullie dit durven schrijven…. Ebola is een vreselijk virus, wat zich wel degelijk in Afrika aan het verspreiden is. Ebola moet zo snel mogelijk gestopt worden. Wat jullie hierboven schrijven is niet waar!! Laat dat duidelijk zijn!

  Like

 6. voledig akoord met dit bericht, als ebola echt van mens tot mens zou overgedragen worden waarom dan 600 soldaten sturen ? en heel toevallig waren het amerikaanse troepen. iemand moet die diamantmijnen in de gaten houden , fuck het rode kruis!!

  Like

 7. Open je ogen mensen, diegene die zeggen dat dit verhaal onzin is zijn gehersenspoeld. Ik plaats hier een links met de uitleg waarom de USA patent heeft genomen op het Ebola virus, met links naar de echte documenten. Er word (in het engels) haarfijn uitgelegd waarom de Amerikanen er alles aan gelegen is om dit virus in handen te krijgen en er geld en macht mee te verwerven. Voor de hulpverleners die hier reacties hebben geplaatst, bedankt voor jullie inzet en wil om dingen te verbeteren, maar het slechte nieuws is dat jullie niets meer zijn dan marionetten van de USA.

  http://www.naturalnews.com/046290_Ebola_patent_vaccines_profit_motive.html

  Like

 8. allemaal verzonnen ziektes al die vaccines wie je in je kinderen stopt zijn wij mensen wel bewust wat voor gif wij in onze kinderen stoppen

  Like

 9. Ik vind het erg jammer dat er zulke negatieve ontwetende reacties te lezen. Als je geen luisterend oor, begrip kunt tonen reageer dan niet! Ik vind het heel erg voor de mensen die dit moeten meemaken. Ik hoop dat er gauw echtte hulp zal komen om deze mensen te helpen. Het is verschrikkelijk dat kleurlingen dit elke x weer moet mee maken, alsof ze niet genoeg al hebben meegemaakt. Ik hoop dat er gauw een einde word gemaakt aan deze medogeloze manier om mensen hun machtpositie te houden en behouden.

  Like

 10. Ik vertrouw het voor geen meter en zeker die Amerikanen niet! En voor de andere de bovenstaande beweringen onzin vinden, We zijn niet paranoïde maar gezond voorzichtig met alles te geloven wat er wordt beweert door de so called good guys! Wake up people!!!

  Like

 11. Ik ben het helemaal met u eens, het gaat gewoon om geld Africa heeft heel zware ziekten mee gemaakt en daar hadden de rijke landen geen interesse voor omdat de afrikanen diep in onwetendheid waren en konden de westerse landen makkelijk profiteren van hun grondstoffen. Nu het anders is dat de inwoners van afrika vooral van dat gedeelte (west-Afrika) wakker geschud zijn en beginnen te beseffen dat ze ook iets kunnen bereiken en stilletjes uit het diepste punt van onwetendheid klemmen wordt een bedreiging voor de belangen van de westerse landen daarom hebben ze voor een nieuwe bezettingstechniek genaamd ebola of ebola bestrijding ( blinddoek rond de ogen)

  Like

 12. Dit is wel allemaal heel erg ver gezocht… maar wie weet bevat het wel enige vorm van waarheid.
  Het is uiteindelijk dikke ellende voor veel mensen en lijkt me dat er hier eigenlijk niemand beter van zal worden behalve de farmaceutische industrie. Hetzelfde met Aids en nog een paar andere enge ziektes die misschien wel eens uit een westers labo zijn oorsprong zou kunnen hebben. Maar zolang er geen sluitend bewijs is zijn bovenstaande beweringen niets anders dan speculatief.

  Like

 13. Vinden jullie het ook niet raar dat sommige mensen immuum zijn voor het virus ? De rede hier voor kunnen ze zelf niet bepalen. Ik in ieder geval wel.
  De enige die besmet zijn met het ‘ebola virus’ zijn de gene die vaccineert zijn.

  Like

 14. Aids/HIV is doelbewust verspreid door het gebruik van besmette apennieren in het polio-vaccin van fabrikant Merck! Toen kregen de gay’s er de schuld van, want die zouden onveilig vrijen…..

  Like

 15. Hoe helpen jullie die mensen dan, want jullie staan meteen klaar met die vaccinaties als er een humanitair ramp gaande zou zijn, maar nooit met schoon drinkwater en voedsel. Het draait allemaal om die vaccinaties en om die rotcenten voor grondstoffen.

  Like

Reacties zijn gesloten.